Beoordelingen van De Zeebodem Urk

Recente recensies van De Zeebodem Urk

5 sterren na 99 reviews

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1. Het is lekker 2. Word snel en warm bezorgd 3. Goeie prijs

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was echt genieten

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en genoeg ,heb genoten

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tapas gegeten. Grandioos.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top. Lekkere gebakken tongetjes met heerlijke paprijst. Dit gaan we vaker eten.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijk tapasmenu! Top!!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! We hebben ervan genoten.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en het borrelmoment was heerlijk

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e x besteld, exact op tijd, heerlijk gegeten, kwaliteit

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten vanavond. Kwalitatief zeer goed menu. Dik tevreden.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker, smakelijk van gegeten. Was heel veel wat we kregen . De service is ook prima, we hadden gevraagd om het eten warm mee te nemen . Geen probleem en dat was ook goed geregeld

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en lekker genoten.....

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke zaterdagse kost gegeten. Gebakken vis met paprijst. Erg lekker en niet duur. ik kan het iedereen aanraden.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk en snel bestellen. Ruime porties van goede kwaliteit. Keurig op afgesproken tijd klaar.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een goede en op tijd bezorgde maaltijd!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag een online drie gangen voor 4 personen besteld, en warm afgehaald. Het was Top! Een perfecte keus. Voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader...

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Tom Kha Kai soep afgehaald. Hou niet van pittig, hier zat licht pepertje in en was top ook genoeg kip erin heerlijk van smaak. Voor herhaling vatbaar.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Goede service en snelle bezorging!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke visspecialiteiten gegeten. En ook die aardappeltjes waren verukkelijk. Exht genoten!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het voorgerecht vonden we te weinig en de steak was well done, hebben we voor de helft weggegooid.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heel heel erg lekker. Wat warm moest zijn was goed warm. Bezorgd precies op tijd en gelijk aanvallen. We hebben enorm genoten van de goede kwaliteit van het eten. We kunnen niet wachten om weer lekker bij jullie op terras te mogen zitten.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk valentijnsmenu gehad,was super kwaliteit .....perfect

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede en snelle service!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

soepje zat er niet bij maar lekjer gegeten top

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze grote complimenten voor zowel de kwaliteit van het eten, als de wijze waarop het eten werd bezorgd. De gerechten waren goed verpakt, werden op tijd geleverd en smaakten heerlijk. Een welkom alternatief voor een etentje in deze tijd!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was bijzonder smakelijk, zeer goed verpakt en exact op de juiste bij ons geleverd.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Meer dan genoeg. Snelle service en het was heerlijk!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uit eten in eigen huis. Het was eerlijk. Zeker een aanrader.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top! alles was even lekker.Tapas,de jodenhaasplate en de zalmbol een dikke 10

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij eten heel vaak tongetjes bij de Zeebodem. Altijd top. Nergens beter Helaas waren vandaag twee tongetjes. . aan een kant erg verbrand. Erg jammer.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed menu voor die prijs

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd! Voor herhaling vatbaar!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartelijk dank voor jullie service en kwaliteit van het 3-gangen diner waar we thuis bijzonder hebben genoten. Erg gewaardeerd door ons allen. Heel veel sterkte in deze ook voor jullie moeilijke tijden. Gods zegen toegewenst.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Een tapas menu voor diner afgehaald. Prima en gevarieerd! Heerlijk soepje. Bij de koud vlees gerechten hadden wij graag een saus lekker gevonden. Het vlees was ietwat droog. Bij de kip een saté saus en bij het andere vlees een zoete rode saus. Maakt het minder droog. Maar prima kwaliteit prijs verhouding. Goed alternatief voor een Kerstdiners buiten de deur.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een geweldige 1ste kerstdag en we hadden het gevoel bij jullie in het restaurant te zitten. Geweldige tapas maaltijd waar we allen van genoten hebben. Bedankt!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

6 menu’s besteld en alles was superlekker. Goede verzorging. Alles uitstekend ingepakt en de service was super.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht, hoofdgerecht, zowel de zalm als de varkenshaas, erg smakelijk. Goed verpakt om een bord mooi op te maken. De tiramisu was echt een topper

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tapas was super en alles lekker warm👌🏼

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel goed. Alleen was de kroepoek zacht geworden. Misschien een tip om dit los in een bakkje te leveren.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal geweldig. We hebben thuis gegeten alsof we in het restaurant zaten. Heerlijke biefstuk en volle buik. Dit gaan we vaker doen

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Borrelplankje voor 2 personen besteld. Was zeer uitgebreid en lekker! Aanrader dus.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt echt heerlijk

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zag er 👌🏻uit

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een jodenhaas met als voorgerecht de carpaccio en na de creme brûlée karamel nou het was geweldig supergoed gegaard en erg lekker!! Een dikke 10..

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en eenvoudig bestelproces, was heel lekker en onverwacht veel. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk thuis gegeten. Het was nog lekker warm. Heerlijk mals vlees en de tongetjes waren ook erg lekker. Tip: misschien als je 1 stuk vlees heb in een kleiner bakje doen. Dit ivm milieu en het sneller afkoelen. Ik hoop dat jullie dit blijven doen, ook na de corona.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Tapas menu. Zaterdag bezorgd. Zondag gegeten, uitgesmeerd over middag/avond. Van aardappelsoep vooraf tot lekkernijen als dessert genoten!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was een enorme verassing dat er 2 pieten kwamen die ook nog eens de cadeaus mee naar binnen namen. de kinderen waren door het dolle heen. en ook nog super lekker eten. enorm genoten

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten , mooi op tijd , super !

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en wat leuk door de Sint en zijn zwarte Pieten. Het eten was super lekker. Goed verpakt en zag er smakelijk en verzorgd uit. Jammer dat we niet bij jullie konden eten maar door deze manier zijn we toch uit eten geweest.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Goede bezorging en vriendelijk. Ondanks het thuis uit eten hebben we heerlijk genoten van al het lekkers

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk:) op deze manier konden we toch gezellig uit eten ondanks corona. bedankt voor de service!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij genoten van een heerlijk en vers driegangen diner! Topkwaliteit en service. Warm thuisbezorgd, bedankt!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten, opgewarmd volgens voorschriften en dat was precies goed. Bedankt.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu was top 👍 De kids helemaal blij met de kidsbox die door de pieten gebracht weten.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengewoon geweldig!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Fantastisch dat we thuis konden genieten van zeebodems sterrenkoks!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed op temperatuur & textuur goed. Alleen jodenbiefstuk was heel taai. Verder smaak van alles was uitstekend.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden alles was heerlijk! En voor herhaling vatbaar.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was harstikke lekker en precies op tijd bezorgd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was top!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel hartelijk bedankt. Het was subliem 😃! Niks aan toe te voegen! Hoop dat jullir nog veel mensen blij mogen maken met lekker eten.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere high tea, had meer verschillende hapjes verwacht. Koekjes waren zacht waarvan je dacht dat ze knapperig waren. Voor de rest erg lekker, warme hapjes waren heerlijk.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee borden op je eigen tafel, een paar servetjes en een kaarsje. Na het belletje aan de voordeur kan het genieten beginnen. Ruime porties en de bekende Zeebodem kwaliteit. Na één voorgerecht Ossenhaas Carpaccio (ruim voldoende voor twee personen) de kippendijtjes in pindasaus en de Jodenhaas biefstuk met peper-roomsaus, salade, knapperige dipvingers met jamballasaus, was het nog best worstelen om de beide toetjes naar binnen te werken. Kortom: gezellig thuis je buik vol.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, aanrader!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees goed bereid, erg lekker. Ook de bezorging was op tijd. We hebben genoten😋👌

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitmuntend! Gisteravond de borrelschaal besteld. Heerlijk, prachtig opgemaakt en meer dan voldoende. Een aanrader

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker 👌👌

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was top goed geregeld

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten, fijn dat het nu op deze manier kon! (In je eigen huis uit eten) We hadden het graag anders gewild. Maar gelukkig kunnen we jullie op deze manier steunen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt super lekker en voor herhaling vatbaar ❤️

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was ronduit fantastisch. Misten alleen een afwasser 😉

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uit eten in eigen huis ;) Voor herhaling vatbaar!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en een goede en snelle service.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het fantastisch! Vriendelijk personeel, goed en professioneel geholpen met de bestelling aan de telefoon en de bezorging was er zeer snel. Het eten, hulde aan de kok! Nog nooit zo'n lekkere kabeljauw filet gegeten, kortom: zeebodem ga zo door en wij gaan er zeker nog een keer bestellen

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer verrukkelijk😋

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk 😀 😋

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer top alles

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Zeker een aanrader!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zouden bij De Zeebodem gaan eten, maar door de maatregelen kon dit helaas niet doorgaan. Gelukkig konden we bestellen. We hebben heerlijk genoten! Fijn dat het zo kon!